Om EdgeX

EDGE Experience AS EdgeX er et event- og opplevelsesbyrå som tilbyr minnerike opplevelser som styrker din merkevare og relasjoner til både ansatte & kunder. Vi jobber etter “buffet-prinsippet”, og kan bistå med alt fra A til Å, eller kun deler om dere ønsker en bra foredragsholder, et band, lokale/hotell, reise/logistikk, app/mobil-nettside osv. Vi kan gi ditt arrangement “en Edge”!
Edge X drives av Sven Jensen (tlf. 97060618) og Dag Lindskog (tlf. 93639633) som begge har over 10 års erfaring med kommunikasjon, reiseliv og event bransjen. Ring gutta! :-)
Som mennesker får vi best utbytte når vi får muligheten til å LEKE, DELE, UTFORSKE, OPPLEVE og SKAPE.
Konkret tilbyr EDGE Experience følgende tjenester:

1.

Ideer/temaer til møter, events og samlinger (Concepts)

research paper on childhood obesity
write custom research paper
pay essay
referencing in essays

2. Hotell- og reiseformidling (Venues)

3. Events, Innhold og Arrangement (Events)

4. Incentive turer og prestasjonsprogrammer (Quests)

5. Apps, mobilsider og sosiale medier (Tools)

EDGE Experience (org.nr. 996 288 978) er eid av Sven H. Jensen og Dag S. Lindskog. Selskapet drives som et moderne nettverksselskap med få ansatte, men mange nære partnere innen kommunikasjon, event, teknologi og reiseliv. På den måten holdes kostnadene nede samtidig som vi har fleksibilitet til å ta større arrangementer. EDGE Experience AS er lokalisert i Nedre Vollgate 4 i Oslo sentrum sammen med e-commerce selskapet Ignitas.

Sven Jensen har vært VP Sales for Choice Hotels Scandinavia AS som er 100% eid av Petter Stordalen. I de siste årene i Choice, samarbeidet teamet her med eksperter fra møteindustrien og trendforskere ifm prosjektet NextGenerationMeetings som handler om å skape mer effektive møter ved bruk av nye metoder, verktøy og teknologi. Jensen har tidligere 7 års erfaring som leder og kommunikasjonsrådgiver fra reklamebransjen bl.a. fra Try/Apt, Dinamo og fra Leo Burnett i Dubai der han startet eget dialogbyrå i 2001, som i dag er et av Midt-Østens ledende. I tillegg har han 7 års ledererfaring fra SAS der han bl.a. var ansvarlig for SAS EuroBonus i perioden 1993-1997 og som salgsansvarlig for tour-operatørene.

EDGE Experience AS   |   Nedre Vollgt. 4(7.etg), NO-0158 Oslo   |   ph. +47-97060618   |   post@edgex.no